Ons team bestaat uit de meest vakkundige kapsters, die allen passie voor hun vak hebben. Deze passie willen wij graag bij u overbrengen.

Onze kapsters zijn in het bezit van een volledig kappersdiploma en worden voortdurend getraind op de beste kniptechnieken.

Mandy, Kaiwan, Kim  zijn u graag tot dienst

Mijn naam is Kaiwan en ben de trotse eigenaar van Restylers. Ik zit al vanaf mijn zestiende in het kappersvak. Ooit als kleine jochie begonnen met het scheren en contouren van baarden en zodoende mijn werkzaamheden en kwaliteiten uitgebreid. Ik kreeg heel veel tevreden klanten en waardevolle complimenten. Mijn doel is om iedereen met een glimlach naar huis te sturen en hem/ haar de volgende keer weer warm te verwelkomen. Klanttevredenheid en het bieden van kwaliteit heeft in onze salon de prioriteit. Daarnaast proberen wij een balans te vinden tussen het creëren van een huiselijke sfeer en het bieden van professionaliteit in onze dienstverlening.

Kaiwan

Mijn naam is Mandy.

Ik ben vanaf 2010 werkzaam in de kappersbranche en dat bevalt me zeer goed. Ik vind het contact met de klanten geweldig. Klanten helpen/adviseren met hun haar wensen, en ze tevreden de deur uit laten gaan daar sta ik voor. Ik ben all-round haarstylist en dus van alle markten thuis.

Tot ziens bij Restylers

Mandy

informatie volgt

Kim

informatie volgt

Josja

©2023 Restylers | Contact |   Design by Webbaazz