Restylers is……….vakkundig, professioneel, trendy, sfeervol, ervaren, kwaliteit gericht , eerlijk, voor jong en oud en vooral heel gezellig!!

Onze motto? De klant is koning! Dat klinkt heel cliché maar nog steeds het belangrijkste wat wij als team willen uitstralen naar onze klanten. In onze salon hebben wij alle tijd en aandacht voor u. Al onze medewerkers knippen uit een passie voor het kappersvak. Wij volgen de laatste trends en u gaat niet de deur uit anders dan de beste versie van uzelf.

Bij kapsalon Restylers kun je als man of vrouw terecht om je professioneel te laten knippen, kleuren, scheren en epileren door middel van een touwtje. Dus ook je wenkbrauwen of baard komen bij ons niets tekort. In een ontspannen sfeer werken onze stylisten met enthousiasme, creativiteit en vooral kwaliteit naar het beste resultaat. Wij luisteren naar u wensen en adviseren u desgewenst over uw haarkleuren, balayag, highlights en/of lowlights. En ook voor de heren geven wij graag een passend advies. Onze stylisten beheren alle technieken om een basic of juist een extreem kapsel te creëren. Kortom: van klassiek tot modern!

Via ons online systeem kunt u 24 uur per dag een afspraak boeken. Het liefst werken wij op afspraak maar u bent ook van harte welkom om even binnen te lopen om te kijken of er een plekje vrij is!

©2023 Restylers | Contact |   Design by Webbaazz