Welkom bij zonnestudio Zonnestudio Restylers, waar je het hele jaar door een relaxed vakantie gevoel krijgt. zonnestudio Restylers  is een professionele trendy zonnestudio waar u deskundig advies krijgt en zorgvuldig behandeld wordt. Wij maken gebruik van professionele Ergoline zonnebanken voor het beste resultaat. Ergoline zonnebanken zorgen voor een perfecte diepe bruining. Hoe werkt het bij ons Komt u voor de eerste keer dan wordt er aan de hand van een gratis huidtype analyse bekeken welke zonnebank met de juiste tijd daarbij geschikt is voor uw huid (deze huidtype analyse is wettelijk verplicht). U krijgt bij ons een klantenkaart (deze kost u niks). Alle zonnebanken zijn computergestuurd en via het computersysteem worden uw zonnebanksessies bijgehouden. Uw huidtype wordt in het computersysteem gezet zodat wij u altijd een goed advies kunnen geven. Wij stellen zeer hoge eisen aan de hygiëne zodat u verzekerd bent van een schone zonnebank. De cabine’s worden na iedere zonnesessie zorgvuldig schoongemaakt en gecontroleerd. Ook werken wij volledig volgens de nieuwste 0,3 Norm.

Onze sterke punten zijn: Kwaliteit Hygiëne Lage Prijs Service Verantwoord zonnen Deskundigheid Voor advies, informatie of vragen kunt u altijd vrijblijvend langs komen of bellen. Mocht u niet weten waar onze zonnestudio zich bevindt, maak dan gebruik van de routeplanner. Er hoeft bij ons niet gereserveerd te worden! Het gebruik maken van een zonnebank onder de 18 jaar is niet toegestaan! (Europese wetgeving) Tot Zons bij zonnestudio naam zonnestudio! In onze studio kunt gratis gebruik maken van het volgende: In iedere cabine aanwezig:

Make-up remover Deodorant Gebruik van 2 handdoekjes Brillendoekje Fresh-up doekje Uv-brilletje Overige services: Gratis drankje bij iedere zonnebanksessie Gratis huidtype analyse

Het​ ​hele​ ​jaar​ ​door​ ​een​ ​mooi​ ​gebruinde​ ​huid? Gebruik dan deze zonnebank tips. Wanneer je met een gevoelige huid gelijk onder een superbruiner gaat, kun je wel eens verbranden. Zonnebank tips zijn dus een zeer belangrijk als je op een verantwoorde manier bruin wilt worden. Laat altijd een huidtype analyse verrichten als je voor de eerste keer gebruik gaat maken van een zonnebank. Met ingang van 01-01-2007 is dit zelfs wettelijk verplicht in de zonnestudio. Bouw een kuur langzaam op. Geef je huid kans om te hertstellen: houd minimaal 24 uur tussen twee behandelingen aan. 52 keer per jaar is verantwoord. Sommige medicijnen zorgen voor een overgevoeligheid voor UV-straling. Het gaat vooral om antibiotica. Lees daarom altijd de bijsluiter. Bij twijfel maak dan geen gebruik van de zonnebank en ga ook niet in de zon maar raadpleeg uw huisarts. Verwijder altijd sieraden, cosmetica en parfum voor u gebruik maakt van een zonnebank. Gebruik een speciaal UV-brilletje onder de zonnebank. UV-licht dat rechtstreeks de ogen binnendringt kan de oorzaak zijn van oogaandoeningen (sneeuwblindheid, kleuren slecht gaan zien, lasogen en staar). Ook als u uw ogen dicht houdt komt er nog steeds uv-licht op uw ogen terecht Uw ooglid houdt maar max 30% tegen. Cosmetische producten, zoals parfums en make-up, kunnen in combinatie met ultraviolet licht een huidreactie veroorzaken. In dag cremes zitten vaak spf’s die een nadelig effect hebben op de zonnebanksessie.

Gebruik een goede zonnecosmetica om je huid te beschermen tegen uitdroging en huidveroudering. Niet alle zonnecosmetica is geschikt voor de zonnebank laat je daarom goed adviseren in de zonnestudio. Zonnecosmetica Het belang van zonnecosmetica! Moet je een crème gebruiken? Het moet niet maar het is wel verstandig! Door het zonnen en niet alleen onder de zonnebank maar ook in de buitenzon droogt je huid uit, de huid verliest dus vocht!

Nadelen droge huid:

● door het vochtverlies gaat je huid er ouder uitzien (huidveroudering)
● je wordt minder snel bruin
● je verliest sneller je bruine kleurtje

Wat kun je er aan doen: Door je in te smeren met een vochtregulerende en bruiningsversnellende crème kun je dit voorkomen. Deze crème zorgt ervoor dat de huidveroudering vertraagd wordt en de bruiningsversnellende crème zorgt ervoor dat je pigment aanmaak gestimuleerd wordt, hierdoor wordt je dus sneller, dieper en langer bruin. Gebruik in ieder geval geen crème met beschermingsfactor(spf) of een bodymilk. Als je wel een crème met spf gebruikt loop je de kans dat je niet bruin wordt onder de zonnebank, wel kan je deze crème met beschermingsfactor gebruiken als je littekens hebt die gevoelig zijn,en als je last hebt van pigmentvlekken of een tatoeage hebt. Niet alle zonnecosmetica die te koop is, is geschikt voor de zonnebank, onze medewerkers geven u graag advies. TIP: Gebruik na het zonnebaden een goede aftersun zodat je de huid na het zonnebaden extra hydrateert. Informeer bij een van onze medewerkers. Tot Ziens bij Zonnestudio Restylers!

©2023 Restylers | Contact |   Design by Webbaazz